Gedragstherapie

TINLEY GEDRAGSTHERAPIE

DrukwerkHonden kunnen gedrag vertonen wat u als eigenaar als ongewenst ervaart. Bijvoorbeeld onzindelijkheid, agressie naar kinderen, uitvallen naar andere honden, overmatig blaffen, niet alleen kunnen zijn.
Voorkomen is altijd het beste. Maar als mens hebben we nu eenmaal niet alles in de hand en in de gaten. Gelukkig kunnen we ongewenst gedrag nog heel vaak ombuigen naar ander, gewenst gedrag. Hoe eerder u mijn hulp inschakelt, hoe sneller en beter het resultaat.
Zowel met ongemakkelijk gedrag als met zwaarwegende problemen kunt u bij mij en mijn Tinley collega’s terecht. Ik werk graag samen met u. U kent uw hond immers het beste.
Ik kijk naar de omstandigheden waarin de hond het probleemgedrag vertoont en naar de motivatie. Ik luister naar uw verhaal en kijk ook naar het ‘verhaal’ van uw hond. In de analyse ‘weeg’ ik rasgebonden eigenschappen, karakter en leerprocessen mee. Ik overleg eventueel
met de dierenarts en ontwikkel een therapie op maat, die past bij u en uw hond. We werken dan samen naar een structurele gedragsverandering.
U kunt van mij een professionele aanpak verwachten, met verstand van zaken.
Geen trucjes, geen probeersels, geen algemene tips zoals de ‘omgeving’ ze geeft. Maar maatwerk van Tinley gedragstherapie. Passend bij u en uw hond. Door zorgvuldig te werken aan gedragsverandering komt u tot een resultaat voor nu en in de toekomst.


Voor Tinley Gedragstherapie bestaan diverse mogelijkheden:

Gedragstherapie:
Gedragstherapie voor honden is de oplossing om gedragsproblemen zoals angst, agressie, ongehoorzaamheid en verlatingsangst te verhelpen. Het is een praktisch en oplossingsgericht traject.
Preventieadvies:
Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw hond te bevorderen.
Telefonisch advies:
Een telefonisch adviesgesprek is bedoeld om vragen over (probleem)gedrag voor te leggen aan een deskundig gedragstherapeut.
Videobeoordeling:
Door middel van een videobeoordeling kunt u het gedrag van uw hond door een van onze gedragsdeskundigen laten beoordelen. Het is ook een goede statrt als u nog zeker bent of u een uitgebreid consult wilt of nodig hebt.

Voor meer uitleg en prijzen verwijs ik u graag door naar:
http://www.tinleygedragstherapievoordieren.nl/

tinley consult

Als gedragstherapeut ben ik aangesloten bij
Tinley Gedragstherapie voor dieren
en de SPPD
Want gedragsdeskundigheid is een specialisme. 

Heeft u uw hond voor ziektekosten verzekerd?
Dan kunt u wellicht de kosten voor mijn hulp geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.