Responsive image

Gedragstherapie bij probleemgedrag

Dieren kunnen gedrag vertonen wat u als eigenaar als ongewenst ervaart.

Gelukkig kunnen we probleemgedrag nog heel vaak ombuigen naar ander, gewenst gedrag. Hoe eerder u mijn hulp inschakelt, hoe sneller en beter het resultaat. Zowel met ongemakkelijk gedrag als met zwaarwegende problemen kunt u bij mij terecht. Ik kijk naar de omstandigheden waarin uw huisdier het probleemgedrag vertoont en naar de motivatie. U kent uw dier het beste, dus uw verhaal is belangrijk. Met een therapie-plan op maat, kunt u aan de slag. En met extra begeleiding werken we samen naar een structurele gedragsverandering.

U kunt van mij een professionele aanpak verwachten, met verstand van zaken. Geen trucjes, geen probeersels, geen algemene tips zoals de ‘omgeving’ ze geeft. Maar maatwerk van Tinley gedragstherapie. Passend bij u en uw huisdier voor een goed resultaat voor nu en in de toekomst.

Kwaliteitsgarantie
Ik voldoe als gedragstherapeut aan alle richtlijnen voor professionaliteit opgesteld door dier(zorg)verzekeraars. Mijn hulp bij probleemgedrag wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, indien uw huisdier is verzekerd voor gedragstherapie.

Gedragstherapie voor honden
Gedragstherapie voor konijnen
Gedragstherapie voor papegaaien

DOGS for FUN
Thera Kuper-Heij
Markeweg 101, 8398 GM Blesdijke
 0561-452133/06-239 359 52
  info@dogsforfun.nl
www.dogsforfun.nl