Responsive image

Activiteitencoaching voor dieren

De huisdieren waar wij mensen mee samen leven hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en hun eigen karakteristieke gedrag. Dat maakt ze ook zo leuk. Dieren kunnen door onze goede zorgen oud worden. Voor hun welzijn is meer nodig dan een wandeling met de hond, een schuilhuisje voor het konijnen en nootje voor de papegaai.

 


De activiteitencoach levert een activiteitenplan op maat voor een individuele dier. Hond, konijn of papegaai. Dit is belangrijk omdat activiteiten voor het ene dier verrijkend zijn, terwijl ze voor een ander dier frustrerend en stressvol kunnen zijn.

Elk dier heeft stimulatie nodig om zijn natuurlijke gedrag te uiten. Door het aanbieden van passende verrijking, geeft dat meteen ook veel plezier voor uzelf. Om precies te weten wat bij u en uw huisdier past kan samen met u een activiteitenbalans opgesteld worden.

De Activiteitencoach stelt voor uw huisdier(en) een 'activiteitenbalans' op zodat de bezigheden afgestemd kunnen worden op de persoonlijkheid en interesses van het dier en passend zijn bij uw leefsituatie.

Activiteitencoach voor honden
Activiteitencoach voor konijnen
Activiteitencoach voor papegaaien

DOGS for FUN
Thera Kuper-Heij
Markeweg 101, 8398 GM Blesdijke
 0561-452133/06-239 359 52
  info@dogsforfun.nl
www.dogsforfun.nl